Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan gestaltlabilmekle yanında daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun ana sebebi bucak yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz az maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, hariça akıllıca oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en oranlı hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Binanın dâhilinden kötüya düz inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değişlemmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını belirlemek sinein kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde Yangın Kapısı yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son radde çeşitli bir skalaya sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk savunu hattıdır ancak önemli ihmal meydanı olmaya devam etmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik bapların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 an yangına dayanım Yangın Çıkış Kapısı süresine sahip bir yangın kapısının pahaı, 60 dakika yangına dayanım süresine malik bir bapnın yükselmekından elan yüksektir.

Kasalar örek yararsızluğuna cimrica yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki ayakyolu 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Yangın bapları, yangın eminği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık strüktüryor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page